Categorii
Tutoriale

Cum schimb limbile suportate în meniul digital

Barierele lingvisitice nu trebuie să îți limiteze vânzarile restaurantului. Customenu îți permite suport pentru 184 de limbi pentru meniul tău digital. Astfel ai o listă completă, cu toate limbile importante.

Primul pas este să vă logați pe site: https://admin.customenu.ro/login și să apăsați pe butonul Logare.
În cazul în care nu aveți un cont, puteți testa folosind contul de test:
Email: demo@customenu.ro
Parola: demo

În partea stangă, apăsați pe butonul Restaurant. O nouă pagină se va deschide și detaliile restaurantului dumneavoastră existente vor fi afișate.

editare profil restaurant in admin

În partea de jos a imaginii de mai sus, poate fi observată secțiunea Selectează limbile. Pentru a adauga sau elimina o limbă din meniul dumneavoastră digital, se va da click pe meniul derulant (dropdown button), iar opțiunile disponibile vor fi afișate. Click pentru a selecta sau deselecta, în funcție de preferințe.

editare limba in admin

În final se apasă click pe Trimite. În acest moment se pot edita, toate categoriile, subcategoriile sau produsele existente, pentru a suporta noua limba. De asemenea puteți reveni în pagina Restaurant pentru a edita descrierea restaurantului pentru noua limbă.

admin descriere restaurant

Am creat un articol dedicat despre Cum editez profilul restaurantului meu în meniul digital.

Sperăm că articolul ți-a fost util. În cazul în care ai și alte întrebări poți verifica întreaga serie de Tutoriale sau ne poți lasa un comentariu. Ne găsești și pe e-mail contact@customenu.ro.

3 răspunsuri la “Cum schimb limbile suportate în meniul digital”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *