Categorii
Tutoriale

Cum mă înregistrez în platforma CustoMenu

Am dezvoltat Customenu pentru toți managerii de restaurante, cofetării, cafenele, baruri, pub-uri sau alte forme de organizare. Meniul tău reprezintă cheia spre stomacul fericit al clienților.

Pentru că știm ce îți dorești, îți oferim 3 luni gratuite, în care să testezi serviciile noastre. Înainte de toate, îți voi prezenta cum să îți faci înregistrarea in platforma Customenu.

Pentru început trebuie să accesezi link-ul următor: https://admin.customenu.ro/register. Îți va apărea un formular în doi pași. Îți garantez că din acest moment mai ai 5 minute până vei putea să îți configurezi meniul digital, Customenu.

Pasul 1 – Cont

Pasul 1 constă în alegerea unui email și a unei parole, ce vor fi utilizate pentru a administra meniul digital în platforma Customenu. Vă sfătuim să alegeți o parolă sigură.

inregistrare pasul 1

După ce sunt completate, apăsați butonul continuă, pentru a merge către pasul 2.

Pasul 2 – Informații restaurant

Pasul 2 constă în alegerea datelor relevante pentru restaurant. Puteți adăuga datele de contact, logo, adresă, o scurtă descriere despre restaurant.

inregistrare pasul 2

Este foarte important de menționat, link-ul personalizat. Acesta reprezintă adresa la care va răspunde meniul dumneavostră. Puteți alege orice doriți. Pentru mai multe cuvinte, utilizați caracterul – (minus). În exemplul de mai sus, meniul va fi accesibil la adresa https://app.customenu.ro/restaurant-test. Toate câmpurile pot fi modificate ulterior, cu excepția acestuia, deoarece codurile QR vor conține această informație. Pentru a putea modifica acest câmp, ne puteți contacta, însă codurile QR, afișate la mesele restaurantului vor trebui înlocuite.

Pentru fiecare limbă adăugată, vor trebui introduse Numele, Descrierea și Alergenii.

Emailul de la pasul 2, este utilizat pentru a contacta restaurantul dumneavoastră și este opțional.

Pentru a modifica datele de la pasul 1, vă puteți întoarce, apăsând butonul Înapoi.

Finalizați înregistrarea, prin click pe butonul Înregistrare. Veți fi redirecționați către pagina de logare, unde puteți introduce emailul și parola de la pasul 1, pentru a intra în cont. În colțul dreapta jos, se va afișa o notificare de succes, pentru a vă informa crearea contului.

inregistrare in admin cu success

Pentru logare am creat articolul Cum mă loghez în platforma Customenu. Puteți afla cum modificați informațiile Cum editez profilul restaurantului meu în meniul digital.

Sperăm că articolul ți-a fost util. În cazul în care ai și alte întrebări poți verifica întreaga serie de Tutoriale sau ne poți lasa un comentariu. Ne găsești și pe e-mail contact@customenu.ro.

3 răspunsuri la “Cum mă înregistrez în platforma CustoMenu”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *