Categorii
Tutoriale

Cum adaug un produs nou în meniul digital

În articolele anterioare am prezentat exemple Cum adaug o categorie în meniul digital și Cum adaug o subcategorie în meniul digital. Acestea vor fi utile mai târziu. Pentru acest exemplu vom adăuga în categoria Băuturi, subcategoria Cafea un produs nou Espresso.

Din meniul, aflat în partea dreaptă a ecranului, click pe secțiunea Produse. O nouă pagină se va deschide, iar toate produsele existente în meniu vor fi afișate.

Pentru a adăuga un nou produs, apasă pe butonul albastru, +, din colțul dreapta sus. O nouă pagina se va deschide.

Vom avea de completat următoarele informații:

  1. Categoria – Categoria în care va fi listat produsul. După selectarea unei categorii, vor putea fi selectate din meniul derulant (dropdown) și subcategoriile corespunzătoare.
  2. Subcategoria – Subcategoria în care va fi listat produsul. Aceastea vor fi încărcate, în funcție de categoria selectată la pasul anterior.
  3. Greutatea – exprimată în grame
  4. Prețul – prețul va fi exprimat în moneda selectată în profilul restaurantului.
  5. Imaginea – imaginea de catalog ce va fi afișată în meniu
  6. Nume – Numele produsului
  7. Descriere – o descriere a produsului. Puteți introduce informații precum ingrediente, alergeni specifici produsului sau alte informații.

După cum se poate observa, pentru fiecare limbă a restaurantului se vor adăuga traducerile.

selecteaza categorie la adaugare produs in admin

La final, se apasă butonul Trimite și se va redeschide lista cu toate produsele. În colțul dreapta jos, se va afișa un mesaj de succes.

adaugare produs cu succes in admin

În acest moment, produsul a fost adăugat și este disponibil în meniu.

Poți afla Cum editez un produs în meniul digital sau Cum șterg un produs în meniul digital, în articolele dedicate acestor subiecte.

Sperăm că articolul ți-a fost util. În cazul în care ai și alte întrebări poți verifica întreaga serie de Tutoriale sau ne poți lasa un comentariu. Ne găsești și pe e-mail contact@customenu.ro.

3 răspunsuri la “Cum adaug un produs nou în meniul digital”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *