Categorii
Tutoriale

Cum adaug o subcategorie în meniul contactless

Subcategoriile reprezintă o componentă importantă a produselor tale. Acestea sunt o subramură a categoriei principale. Într-un articol anterior am descris cum adaug o categorie în meniul contactless, și am creat Băuturi. În acest articol, să presupunem că ne dorim să adăugăm subcategoria Cafea.

Pentru asta vom merge în partea stangă, apăsați pe butonul Categorii. O nouă pagină se va deschide și categoriile existente vor fi afișate.

În partea dreaptă putem observa butoanele de acțiune.

Primul va deschide un ecran nou în care sunt afișate toate subcategoriile corespondente categoriei, cel de-al doilea va deschide ecranul pentru editare a subcategoriei și cel de-al treilea permite ștergerea unei subcategorii. Vom apăsa pe primul buton cu cele 3 figuri geometrice.

Se va deschide o nouă pagină, în care sunt listate toate subcategoriile. În exemplu prezentat, nu au fost adăugate subcategorii, pentru categoria Băuturi, astfel, lista este goală.

lista subcategorii goala in admin

Vom apăsa pe butonul +, albastru, din colțul dreapta sus și se va afișa o nouă pagină.

adauga subcategorie admin

La final, se apasă pe butonul Trimite. Iar aplicația vă întoarce înapoi pe lista cu toate subcategoriile. De această dată există un rezultat.

subcategorie adaugata cu success in admin

Poți afla Cum editez o subcategorie în meniul digital sau Cum șterg o subcategorie în meniul digital, în articolele dedicate acestor subiecte.

Sperăm că articolul ți-a fost util. În cazul în care ai și alte întrebări poți verifica întreaga serie de Tutoriale sau ne poți lasa un comentariu. Ne găsești și pe e-mail contact@customenu.ro.

3 răspunsuri la “Cum adaug o subcategorie în meniul contactless”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *