Categorii
Informații

Conturile de social media în meniul contactless

Te întrebi ce fac clienții pe telefon după ce comandă mâncare în restaurantul tau? Serios!? Eu cred că știi deja: stau pe social media. Partea negativă este că de cele mai multe ori nu îți caută restaurantul și ăsta nu poate fi decât un dezavantaj.

Cât de simplu ar fi dacă ar afla de profilele tale de social media și le-ar verifica? Șansele ar fi destul de mari să te urmărească și în acest fel să afle de ofertele tale.

Un meniu contactless îți oferă posibilitatea de a-ți adăuga cu ușurință profilele de social media și de a le oferi clienților tăi șansa de a afla că exiști online. Nu știu cum procedează alții, dar Customenu îți permite să adaugi în meniul contactless profilele tale de Instagram, Facebook și Youtube. Iar dacă ai nevoie de mai multe, descoperă singur cum mă înregistrez în platforma Customenu, de îndată ce ți-ai creat un profil ne poți scrie la contact@customenu.ro și spune-ne tu ce profil de social media vrei să conectezi în meniul contactless Customenu.

Am scris despre cum editez profilul restaurantului în meniul digital unde poți afla cum îți editezi datele de profil, printre care și conturile de social media. Hai, aruncă o privire.

Dacă ți-a placut acest articol te invităm să îl distribui. Aruncă o privire pe celelalte articole de pe blog pentru a găsi informații relevante despre restaurante. Poți afla beneficiile unui meniu digital pe site-ul nostru.

Alege Customenu și alătura-te acestui proiect.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *